Dipraja, Rosa Sapaat Singa, 031119014. (2023). Submitted to the English Education Program Faculty of Teacher Training and Education Science, Universitas Pakuan Bogor As a Partial Fulfillment of the Requirements for the Sarjana Pendidikan Examination . : FKIP Unpak.

Dipraja, Rosa Sapaat Singa, 031119014. Submitted to the English Education Program Faculty of Teacher Training and Education Science, Universitas Pakuan Bogor As a Partial Fulfillment of the Requirements for the Sarjana Pendidikan Examination. : FKIP Unpak, 2023. Skripsi English.